Velkommen

Velkommen til Team Eriksson 220 's hjemmeside 

Teamet består af Bo og Mogens Eriksson og Preben Øhrnstedt

Vil vil løbende komme med nyheder fra Team Eriksson og fra PØ´s avlsprojekt mm 

Vi vil løbende fortælle lidt om hvad der rører sig på slaget på  Syvhøjevej og løst og fast fra den danske og udenlandske brevdueverden.  

Team Eriksson 220 Odense

Preben Øhrnstedt 220 Odense

Uge 18 Godkendt !

"1159" efter den 3426 Jos Thone
HAn var sektionsvinder som unge og er startet godt iår

Uge 18 --- så er vi igang 

Hvis man skal finde et ord som kendetegner flyvningen set med vore briller må det være : GODKENDT. Flyvningen blev for vores vedkommende en fin træning med positive km i vingerne for dem som senere skal ud på noget længere distancer.

Vi havde valgt og tømme slaget til Rendsburg ca 130 km og havde alle 84 flyveduer på vingerne Og har alle hjemme 👍😉Flyvningen blev afviklet med god hastighed på over 1500 mpm pr sek med sektionsvinder i Svendborg, 

Vi fik en lille flok på 8-10 på en gang og det sænkede indgangen en del da de samtidig kom meget højt . Men det kendetegner typisk det vejr vi havde med blå himmel med skyer og vind fra SV . 

Der  var 979 afsendte duer fra hele fyn og vi placerede os fint som nr : 9-10-11-12-14-15-17-8- 19-23-30-34-37 osv efter forløbigt resultat. 

Hatten af for rettidig omhu vedr løsladelse hvor man ventede med slip til kl 8,15  nu hvor det stadig er ret koldt om morgenen.  Lad det forsætte hen over sæssonnen 

Glædeligt var det og se at en af vore første var "1159" med en placering som nr 11/979 i sektionen  Han  fløj super som unge og var bla sektionsvinder fra Husum . 

En anden ting vi kunne se på dagens hjemkomster var at det var det slag med de mest gennemfløjne 1 års som unger som kom bedst far start. Det maner til eftertanke hvor vigtigt det er og få gennemtrænet og gennemfløjet ungerne i fødselsåret 

Vi ser fortrøsningsfuldt frem mod næste uge

Månedens Avlsdue : Maj 2021

"Miss Lemmens"
Datter af "Bonte Roger"

Team Eriksson og Team PØ proudly present  the breeder of this month :

""Miss Lemmens " 

Maj måneds  avlsdue er " Miss Lemmens " 


Ulrich Lemmens Balen Belgien er på trods af sin alder allerede et etableret navn inden for Belgisk og Internatioanl brevduesport . Hvis man følger lidt med er der mange som kender navnet "Gust" som var en fantastisk racer og ikke mindst avler.  Ulrich Lemmens har koncentreret sig om mellemdistance flyvninger hvor han har høstet store rtesultater  mem her for 4-5 år siden har han investeret rigtig mange euro i og erhverve sig topduer af langflyverafstamning,  Bla " Bonte Roger "   fra Peet Solleveld Holland og flere andre topdduer. Det er hans mål han vil gøre sig gældende på de helt lange flyvninger og med det materiale der er indkøbt er det kun et spørgsmål om hvornår han brænder igennem på den helt store scene.  

"Miss Lemmens" er et produkt heraf . Vi fik hende på  auktion i Brædstrup,  men har pga vi nok har lidt for mange avlsduer ikke givet hede den  fokus som hun fortjener; men det sjakl der rettes op på !  

Hvis vi starter på farsiden er hun datter af "Bonte Roger " ved Peet Solleveld som har en super flyvekarierre bag sig bla som nr 8 NAT fra Cahors og nr 9 NAt fra Agen En broder til "Bonte Roger " Var 2. int. esdue Marseille over 5 år. "Bonte Roger" er søn af "Roger" fra Roger Florizonne som igen er søn af en alvsdue " Molenaar" som kan findes på mange marathon/langflyver i Holland - Belgien. 

Når man kaster et blik på morsiden bliver den ikke mindre interesant: Mor er " Mother Maria" fra Tim Hage igen med gode placeringer på cv -et. Hun er datter af "Milito1 " som er søn af den nok så kendte " Milos" fra Verweij de Haan Midrecht  På morsiden til Moeder Maria" er vi tæt på¨Tim Hages Nationalvinder "Tinkerbell" idet mor er redesøster til mor til "Tinkerbell"      "Milito 1" har bevist han kan give sine berømte gener videre idet han bla er far til "De Bonte Princess" som bla har fløjet 4. Nat  ST: Vincent: 

I "Miss Lemmens " forenes mange af de kendet marathon/langflyverduer og der er ingen tvivl om hun skal opprioterres i vores avlsprogram 

I år er hun parret med en søn af "Red Messi" fra Topslaget Verweij de Haan Midrecht 

  • "Bonte Roger" Far til "Miss Lemmens"

  • Stamtavle "Miss Lemmens" Nyd den

  • "Milos" Oldefar til "Miss Lemmens"