Team Eriksson har bedste Esdue både i Han og Hun 2021 DdB. Lang.
220-19-1405 Afstamning : Verweij de Haan
242-18-3110 Afstamning : “ Guldparret”

Velkommen

Velkommen til Team Eriksson 220 's ( The Danish Home of Speed) hjemmeside 

Teamet består af Bo og Mogens Eriksson og Preben Øhrnstedt

Vil vil løbende komme med nyheder fra Team Eriksson og fra PØ´s avlsprojekt mm 

Vi vil løbende fortælle lidt om hvad der rører sig på slaget på  Syvhøjevej og løst og fast fra den danske og udenlandske brevdueverden.  

De små indlæg som kommer løbende her på forsiden  bliver løbende flyttet om under de forskellige punkter på hjemmesiden så de stadig kan læses.

Hvorfår saver Brevduedanmark i grenen vi alle sidder på ??

Hvorfår saver Brevduedanmark i grenen vi alle sidder på ??

Det er nok det sprørgsmål jeg stiller mig selv efter og have læst referatet af HB´s møde her i weekenden og de indkomne forslag. 

Fakta er vi bliver færre og færre og nu kommer der så et oplæg som gør alt for og fjerne grundlaget og  lysten til og flyve med duer her på Fyn. Men måske de fynske duer ( og penge) ikke betyder noget for HB og DdB´s økonomi. 

Det var måske forventet at der ville komme forslag om regionsslip på de korte sprintflyvninger. Vi havde hørt i krogene at der var ønske fremme om at vi ikke måtte have den goodwill og få sluppet vore korte sprintflyvninger særskilt. Men vi havde håbet på at HB kunne se det ville være absolut bedst med seperat slip tiol Fyn når man kigge på medsendte duer og dermed økonomi. Jeg bliver ked af det når man ikke vil lytte til dem som har fingerne på kogepladen. På Fyn er vi udfordret af vandet, og jeg ved godt at mange i Jylland trækker på smilebåndet når vi klager vores nød. Men fakta er at vi har svært ved og trække vore duer over vandet og den eneste mulighed er hvis vi kan give vore unger og 1 års nogle succes oplevelser ved og blive sluppet særskilt og ikke komme ud i et bredt regionsslip. 

Dem som feks flyver med unger her på Fyn må indkassere store tab som ikke ses i resten af landet Det er ikke uhørt at miste feks 30-40 % af de medsendte. Den kode kan vi kun knække hvis vi får muligheden for og give vore unge duer en god start på livet som kapflyver. 

Sek 31 er en af de sektionenr som har bakket 100% op om de korte flyvniger og nok også en af de sektioner som har sendt flest duer pr medlem på sprintflyvningerne.  

Det har vi kunnet da sektion 31 ikke har arangeret flyvninger i de uger som DdB har arangerret gule flyvninger. 

Hvis det ærgelige ( set med Fynske øjne ) skulle ske tvinger Brevduedanmark os til og arangerer flyvninger i de uger hvor DdB flyver sprint. Det vil være ødelæggende for økonomien da der ikke vil komme mange medsendte på de korte flyvninger med regionsslip. 

Opsamling vil også blive tilsvarende dyrt da der kun vil blive et meget lille dueantal og afhente for DdB.  

Jeg håber inderligt at vi kan få vores forslag igennem. Vi generer jo ikke nogen med det men det vil gavne os så utroligt meget som vi har set i de år hvor vi har haft den goodwill fra både HB´s og resten af Brevduedanmarks side, og få vore duer sluppet særskilt. 

Tankevækkende er det også at bredden i Region syd er større en længde på flyvningerne -- allene det taler for at regionsslip  på de helt korte flyvninger det burde ikke have sin gang på jord.  

 

 

Team Eriksson reducerer på avlsslaget

"1400" Barnebarn på "Kittel Bla. far til 1 Es due Ostseerennen 2022

Efter lange overvejelser har vi valgtog reducerer antallet af avlspar på Syvhøjevej

Hele vores Dirk Van den Bulck collection kommer under hammeren sammen med enkelte udvalgte unger på MC-auctions.com omkring den 29 November. 

Det er ikke fordi resultaterne mangler på van de Bulck duerne.Vi har rigtig gode resulktater både som sektionsvindere og esduer gennemde sidste 3 årpå afkommet på vor Van de Bulck collection.  Vores  1 Esduesammenlagt  i Nordseerenneni år var også 50% Dirk Van den Bulck. Men selvom vi har bevist de godt kan flyve ud til ihvertfald 500 km uden problemer, vil vi rette vores fokus endnu mere på lang og marathon duerne og  forsøge og nå ned på 16 avlspar som er målet i 2024 Der vil komme flere børnebørn efter både Greipel og Kittel og ligeledes en datter af Gordon Bross nok bedste avlshan "Dream rode" og også en søn direkte på "Late Mann " fra Gordon Bross 

Vi vil over de næste 14 dage præsentere de gamle Van den Bulck duer  på undersiden:  Van den  Bulck Auktion  

 

 

“ Kittel 705”

“ Kittel 705” Far til 4 sektionsvindere og flere Esduer

" Kittel 705" kommer på auktion efter den 29 november på www.mc-auctions.com

Tak til Bergen

Tak til sportsfæller i Bergen som gjorde første weekend i November rigtig hyggelig. Dagene indeholdt både slagbesøg  m og kulturelle indslag afsluttende med et hyggeligt arrangement på Nøsteboden hvor vi deltog i en hyggelig spisning og en auktion hvor vi leverede materialet sammen med Skovbo:Madsen 

Tak for budene og vi ønsker køberne held og Lykke med købene og ser frem til og følge med om ikke der skulle falde en vinder eller to  efter dem 

Marathon klubben 2022

Årlig generalforsamling i Marathonklubben er altid sjov og men får en god snak på tværs af landet med ligesindede som alle brænder for de lange disatncer . Desværre holdt sygdom mig væk i år og jeg måtte lade Bo tage afsted allene 

Vi har været heldige og kunne vinde en pæn del af præmiesummen og også en speciel champagne udsat af Jan-Steen og Frederik 028 kom der med hjem 

Bo har bekendtgjort at den først må åbnes når marathonmesterskabet er i hus næste år.   

Månedens due( Udgår i oktober og novenber )

 Månedens  due udgår i oktober og november 

I stedet vil vi præsenterer Slaget's kommende boblere 🙂 over de næste uger 

Team E´s Boblere

"Silly" datter af "De Elfpenner"

Næste  nye input på avlslaget er : " Silly" " 

"Silly" kommer fra et slag  som må siges og være "The comming Mann " i Holland 

Han  er en ung mand først i tyverne med flotte resultater som gør han kan flyve lige op med de store etablerede marathon slag  Hans navn er Sil van Vleit og han bor i Ter Ar ca.30-40 km syd for Amsaterdam  Vi var så heldig på vores Hollandstur og kunne få lov til og købe en hununge efter slaget absolut stamfader "De Elfpenner" 

Her i sæson 2022 har Sil Van Vliet ibla placeret sig Nationalt  fra Narbonne som nr 5 -30/6260   Agen Gamle – 8-9-24-84/6019 -  Agen etårs :  21-22-34/6174    Perpignan  4-7/3805   Barcelona 54/4842  Blot for og nævne nogle af resultater han har opnået.

Det er resultater som man lægger mærke  til i  hele Holland  og der ville være mange af de store etablerede navne som vil stille sig tilfreds med en sådan performance.

 

 

  • "De Elfpenner" Far til "Silly"

  • Sil van Vliet